2016-08-19

Kommunikáció

 

Napjainkban a vállalatok és az intézmények óriási piaci előnyre tehetnek szert, ha a környezetvédelemben és a társadalmi felelősségvállalásban elért eredményeket jól kommunikálják a vevők és ügyfelek felé.

 

A környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás területén elért új eredmények óriási sikerélményt jelentenek a szervezet számára is, főleg, ha az a környezeti-, és társadalmi haszon mellett költségmegtakarítással is jár. Éppen ezért fontos, hogy mások is tudjanak eredményeinkről és erőfeszítéseinkről, így a befektetett munka és pénz a vállalt imázsának javításához is hozzá tud járulni. Fontosnak tartjuk a társadalom folyamatos tájékoztatását, mert hiszünk az emberek jóindulatának támogató erejében.

A meglévő folyamatokhoz kitaláljuk, megtervezzük a szervezet zöld marketingjét és kommunikációját és segítjük a megvalósítást is.

10 éves tapasztalataink során számos szakmai cikket írtunk, marketingkommunikációs könyvet is jelentettünk meg, illetve nyilatkozóként, szóvivőként szerepeltünk az összes magyar meghatározó tv-ben és rádióban. A közben létrejött szakmai kapcsolatokat jól tudjuk mozgósítani környezetvédelmi és fenntarthatósági üzenetek célba juttatására.

Írjon nekünk és kérje ajánlatunkat!

 

További csomagok

Hulladékgazdálkodás

Oktatás és menedzsment