2016-08-19

Oktatás és képzés

 

A fenntarthatóság, a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás egymástól elválaszthatatlan fogalmak és napjainkban egyre nő a jelentőségük. Sokan mégsem tudják, pontosan mit is takarnak ezek a szavak. Előadásainkban - legyen szó a legkisebbnek szóló játékos formájú, a téma iránt érdeklődő felnőttek ismeretterjesztő vagy a tudományos igényű, adatokkal alátámasztott ismeretek bemutatásáról - ezekről beszélünk, színes és érthető diákkal illusztrálva az elmondottakat. Előnyben részesítjük az interkaktív, együtt gondolkodáson alapuló tanulást, ezért mindig biztosítunk lehetőséget a kérdések felvetésére és azokat legjobb tudásunk szerint válaszoljuk meg. Akár előadásainkhoz kapcsolódóan, akár azoktól függetlenül örömmel veszünk részt oktatási anyagok kidolgozásában.

hanko_gergely_greenius

Előadás a tiszai hulladékszennyezésekről a HELY-en

Átfogó ismeretekkel rendelkezünk a környezetvédelmi szakképzés rendszeréről, a jogszabályi hátteréről, ezért vállalunk szakképzésekkel kapcsolatos szakértői feladatokat is.

A szemléletformálás területén megszerzett jelentős tapasztalatainkkal nem csupán előadásokkal, de eszközök és programok kifejlesztesében, kapcsolódó rendezvények lebonyolításában, valamint a kommunikációban is rendelkezésre állunk.

Írjon nekünk és kérje ajánlatunkat!

További csomagok

Hulladékgazdálkodás

Oktatás és menedzsment